Què fer si l' iPhone s'acaba d' emmagatzemar?
Apps, fotos, llistes de reproducció i vídeos es poden acumular ràpidament. Neteja una mica d'espai al teu iPhone aquest nou any.
Necessita una bona resolució d'Any Nou? Aquí teniu un: netegeu el vostre El de l' iPhone Emmagatzematge. Aquestes aplicacions, fotos, llistes de reproducció i vídeos es poden omplir ràpidament, i els telèfons només poden sostenir molt. Des de la càrrega d' aplicacions per transportar elements essencials al núvol, hi ha unes quantes passes que podeu prendre per maximitzar la capacitat del telèfon.
La millor manera de desar l' emmagatzematge local és invertir en un servei d' emmagatzematge en núvol A Apple's iCulod, Google Drive Caixa o caixa desplegable per a carregar alguns dels vostres fitxers. Però també hi ha certs paràmetres que podeu canviar per assegurar- vos que esteu usant la capacitat d' emmagatzematge del vostre iPhone a la seva totalitat. Ara que iOS 16 Inicieu, el vostre iPhone també serà capaç de detectar fotos duplicades, el qual hauria de fer més fàcil mantenir la vostra biblioteca d' imatges prim i organitzada.
A sota per aprendre més sobre com alliberar l'espai d'emmagatzematge en el teu iPhone.
Primer, mireu què passa amb l'espai més al vostre iPhone
Per maximitzar la vostra El de l' iPhone Emmagatzematge, has de saber el que està ocupat el dispositiu En primer lloc. Fes un cop d'ull al que menja el teu magatzem perquè sàpigues on començar. Engega Arranjament , tap General i desplaça't a Emmagatzematge de l' iPhone . Seleccioneu aquesta opció per veure un error dels tipus de fitxers i suports que s' estan prenent espai al vostre iPhone. Apple També poden fer algunes recomanacions sobre com alliberar l'espai, com ara revisar vídeos emmagatzemats al dispositiu com es mostra a continuació.
Feu un cop d'ull a què està menjant l'emmagatzematge del vostre iPhone en el menú d' arranjament.
Captura de pantalla de Lisa Eadicco/CNET
Assegureu- vos que el vostre iPhone està optimitzant l' emmagatzematge de fotos
Fotos Estan entre els majors delinqüents quan es tracta de posar-se a l'espai al teu iPhone. Però el Arranjaments de l' iPhone El menú disposa d' una opció que habilita el dispositiu per a desar fitxers de fotografies més petites localment si el dispositiu és baix a l' espai en comptes de les versions originals. Aquestes fotos i vídeos de resolució completa estan desades en iCold I pots descarregar-los tant com calgui. Per assegurar-se que aquesta característica està activada, comença per obrir la Arranjament app. Llavors desplaça't a Fotos I assegureu-vos que hi ha una marca blava al costat de la Emmagatzematge d' iPhone per a Optimitzar Opció.
Assegureu- vos que el vostre iPhone és tan eficient com sigui possible quan es tracta de desar fitxers de suports.
Captura de pantalla de Lisa Eadicco/CNET
Desa les fotos i vídeos a un servei de núvol enlloc del dispositiu
La millor manera d'alliberar l'espai en El teu iPhone és per eliminar fitxers que no necessiteu desar al dispositiu. Però això no vol dir que hagis de baixar la teva biblioteca de fotos. En comptes d'això, tracta d' emmagatzemar-los Un servei d'emmagatzematge de tercers bandes com les fotos de Google en comptes del teu dispositiu. És una manera ràpida d'alliberar un munt d'emmagatzematge sense necessitat de formar part amb vells records.
Però abans d' esborrar res, assegureu-vos que les fotos a les que voleu desar s'han tornat enrere o transferit a Fotos de GoogleName . Si les vostres fotos i vídeos no estan retractades a un altre servei com ara Google Fotos, caixa desplegable o OneDritiu abans d' esborrar-les, seran esborrades permanentment. Això Guia Camina a través de com copiar tota la teva biblioteca de fotos iCulod a Google Fotos, però noteu que la L' opció d' emmagatzematge sense límit ja no està disponible .
Us podríeu preguntar per què necessiteu usar un servei de núvol separat si les vostres fotos ja estan emmagatzemades en iCloud. Això és perquè esborrar les fotos del teu iPhone també les esborra de l'iloud, així que voldràs utilitzar un altre servei si planeges esborrar imatges del dispositiu.
Esborra aplicacions que ja no useu
Una altra manera genial de netejar el teu iPhone és desfer-se del Aplicacions Ja no uses. Si no saps on començar, fes un cop d'ull a quines aplicacions no has usat des de fa molt de temps. Obre la teva El de l' iPhone Arranjament menu, tap General i aneu a Emmagatzematge de l' iPhone . Veureu una llista de les vostres aplicacions juntament amb l'espai que ocupa cada aplicació i l'última vegada que l'utilitzeu. Desplaça a la llista i prova d' esborrar aplicacions que no heu usat en molt de temps.
Desfes-te d'apps que no heu usat des de fa molt de temps. Podeu veure l' última vegada que heu usat una aplicació específica al menú d' arranjaments de l' iPhone.
Captura de pantalla de Lisa Eadicco/CNET
Fora d' aplicacions que no utilitzeu sempre
Si no vols del tot. esborra una aplicació En lloc d'això, pots carregar-lo. Encarregar-lo us permet conservar els documents i les dades associades amb aquesta aplicació per a que pugueu reinstal·lar-la en qualsevol moment i ràpidament recollir-les a on heu marxat. Navega enrere a la llista mencionada més amunt en obrir Arranjament , prement General i tria Emmagatzematge de l' iPhone . Filtra qualsevol aplicació de la llista i selecciona No s' ha pogut carregar l' aplicacióThe role of the transaction, in past tense . També pots establir la teva iPhone per fer- ho automàticament obrint Arranjament , mapa de la Emmagatzemament de l' aplicació opció i assegureu- vos de la Apps no utilitzats sense carregar L'interruptor s' activa.
Podeu desactivar aplicacions que no useu molt sovint en comptes d' esborrar- les.
Captura de pantalla de Lisa Eadicco/CNET
Esborra automàticament els missatges antics
No és només fotos , vídeos i aplicacions que poden ser coujant l'emmagatzematge de l'iPhone. S' està desfent de l' anticThe role of the transaction, in present tense missatges de text També pot ser útil. Podeu establir el vostre iPhone per esborrar- lo automàticament missatge Historial per obrir Arranjament , escollint Missatges i punxant la Mantén els missatges opció sota Historial del missatge . Des d'aquí, seleccioneu si voleu que l' iPhone mantingui missatges de text durant 30 dies, un any o per sempre.
Esborra vídeos i música des d' aplicacions
Probablement teniu vídeos i música S' ha desat fora de línia en diverses aplicacions al telèfon, i per sort, hi ha una manera fàcil de trobar aquests fitxers i esborrar- los. Engega Arranjament , escolliu General i seleccioneu Emmagatzematge de l' iPhone . Cerca des d' una aplicació que heu descarregat contingut fora de línia, com ara Netflix . Llavors veureu informació d' emmagatzematge quant a l' aplicació, com la seva mida i botons per a esborrar- la o eliminar- la.
Si heu baixat fora de línia vídeos , també veureu una secció per a aquest contingut sota el botó Esborra l' aplicació. Poseu el dit en un vídeo descarregat i moveu- lo fins al costat esquerre de la pantalla per esborrar- lo.
Més de 12 dies de Tip:
Hi ha una manera fàcil d'esborrar vídeos i música que heu desat en una aplicació per a alliberar espai al vostre iPhone.
Captura de pantalla de Lisa Eadicco/CNET
Neteja la memòria cau del navegador web
Sempre pots intentar netejar-te Navegador web La memòria cau si realment esteu exagerant per a l' espai, tot i que esborrar aplicacions i suports farà una diferència molt més gran. Però fer-ho podries donar-te el teu. iPhone Una mica d'acceleració quan es navega per la web, així que val la pena intentar-ho si ets baix en l'emmagatzematge i experimenten l'actuació del navegador de trets. Però recorda que això et signarà fora de llocs web que has connectat.
Obre Arranjament , escolliu SafariCity name (optional, probably does not need a translation) i tap Neteja les dades de la història i del lloc web .
Netejar la teva memòria cau Safari per veure un impuls de rendiment i salvar una mica d'espai.
Captura de pantalla de Lisa Eadicco/CNET
Si useu Google Chrome, Apunta els tres punts a la part inferior de la pantalla, escolliu Historial i tap Neteja les dades de l' exploració . Hauríeu de veure una marca de verificació al costat de tres categories: Historial de navegació , Galetes, dades del lloc i Imatges i fitxers a la memòria cau . Si tan sols voleu esborrar les dades de l' exploració durant un cert període de temps, premeu la Interval de temps opció a prop de la part superior de la pantalla abans de colpejar Neteja les dades de l' exploració Al fons.
Artículos Relacionados:
- Què passarà quan l'iPhone arribi a un magatzem complet?
- Quin és el magatzem màxim de l'iPhone 13?
- A quin magatzem hauria d'anar a l'iPhone 13 Pro Max?
- Què em treu tota l'emmagatzematge del meu Android?
- Disc Dur -